Beauty:

Schoonheidsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging van de huid. Daarna volgt de huidanalyse om te bepalen welke producten het beste zijn voor uw huid. Daarna kunnen, indien gewenst comedonen of gerstekorrels verwijderd worden. Ook kunnen uw wenkbrauwen gepileerd of geharst worden. Daarna volgt de dieptereiniging met lysing of een scrub. Dan is het tijd om even heerlijk weg te dromen terwijl uw gezicht de weldadige werking van een masker ondergaat. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van Mask Fusion, bijvoorbeeld voor een vettere T-zone en drogere wangen.De behandeling wordt afgerond met het verwijderen van de laatste restjes van het masker met een lotion en een voedende dag- of nachtcreme. Een gezichtsbehandeling duurt 60 minuten. U kunt de gezichtsbehandeling uitbreiden met een ontspannende massage van gezicht, nek en schouders. De massage wordt gegeven voor het masker en duurt 20 minuten.

U kunt ook kiezen voor een mini manicure of mini pedicure als aanvulling op de gezichtsbehandeling. Bij een mini manicure worden uw nagels netjes gevijld, de nagelriemen worden los gemaakt en de nagels worden gepolijst, waardoor ze mooi gaan glanzen. Een mini pedicure bestaat uit een voetenbadje, het knippen van de nagels en eventueel het verwijderen van oppervlakkig eelt. Beide duren 20 minuten.

Harsen

Met gladde benen en oksels komt u altijd goed voor de dag. Het voordeel van harsen ten opzichte van scheren is dat er geen stoppeltjes ontstaan. Met harsen wordt de hele haar verwijderd, en zullen er dus alleen nieuwe haren gaan groeien. De onderbenen kunnen geharst worden, tot roklengte net boven de knie, of helemaal. De oksels bij zowel dames als heren. Bij de heren kan ook de rug geharst worden.

Spa Manicure of Spa Pedicure

Een Spa Manicure bestaat een handbadje, een handscrub, handmassage, vijlen van de nagels, het losmaken van de nagelriemen, een handcreme en het polijsten van de nagels zodat ze mooi gaan glimmen. Eventueel kunnen de nagels ook gelakt worden, u kunt dan uw eigen kleur nagellak meenemen. Een spa manicure duurt ongeveer drie kwartier.

Een Spa Pedicure bestaat uit een voetenbadje, een voetscrub, eventueel wat oppervlakkig eelt wegvijlen, het knippen van de nagels, het losmaken van de nagelriemen, een voetmassage, en een voetencreme. Eventueel kunnen de nagels ook gelakt worden, u kunt dan uw eigen kleur nagellak meenemen. Een Spa Pedicure duurt ongeveer drie kwartier.