Welkom bij Renessentia, voor Beauty, Wellness & Health.

Renessentia is een praktijk voor diverse (ontspannings) massages, voetreflextherapie, schoonheidsbehandelingen, Stress therapie, Reiki en Aura/Chakra Healing.

De mens bestaat uit een lichaam en een geest, die elkaar onderling beïnvloeden. Door middel van massages, schoonheidsbehandelingen, energetische behandelingen en counseling kan ik behandelingen aanbieden op zowel lichamelijk, geestelijk als energieniveau. Ook combinaties van verschillende behandeling behoren tot de mogelijkheid.

Beauty:

Om er stralend en verzorgd uit te zien kunt bij Renessentia terecht voor diverse gezichtsbehandelingen om het gelaat grondig te reinigen en te voeden, eventueel aangevuld met een gezichtsmassage en/of een cosmetische manicure of pedicure. U kunt ook uw benen en oksels laten harsen. Bij de heren kunnen de rug en oksels geharst worden.

Wellness:

Om eens even heerlijk te relaxen kunt kiezen uit meerder vormen van massage, bijvoorbeeld een ontspanningsmassage of een super fijne AQAMA® massage. Wilt u echte Wellness dan zijn Hotstone en Hamam massages echte aanraders. Heeft u wat minder tijd, dan is een stoelmassage of een Indian Head massage ook heel fijn.

Health:

Heeft u specifieke klachten die u aan wilt pakken dan zijn de Klassieke Massage en de Voetreflexmassage hier bij uitstek geschikt voor. Ook Stoelmassage, Indian Head Massage en AQAMA® massage kunnen hiervoor aangewend worden. Op energetisch niveau kan er met Reiki of Aura/Chakra Healing veel bereikt worden. Wordt uw leven beheerst door stress? Ontdek waar de knelpunten zitten met Stress Counseling of Stress Therapie en u krijgt snel weer grip op uw leven.

Welke behandeling is voor u het best geschikt?

Dat hangt af van uw wensen en eventuele klachten. In mijn praktijk kan ik u meerdere vormen van behandelingen aanbieden, zodat deze voor u persoonlijk op maat gemaakt kunnen worden. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de gehele mens, dus zowel uw lichamelijke als geestelijke gesteldheid. U wordt altijd met respect en de nodige privacy behandeld.

Meer informatie over de verschillende behandelingen kunt u vinden in het menu op deze pagina. Kijk rustig rond op de website en wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact op. In het menu vindt u onder “contact” de nodige gegevens.

De praktijkruimte Renessentia.

De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping, u moet dus wel een trap op kunnen lopen. Mijn praktijk ligt aan de rand van Hoofddorp, dicht bij het station, de Weg om de Noord (N201) en bedrijventerrein de Beukenhorst. De praktijk is dus makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Regelmatig heb ik leuke aanbiedingen, kijk hiervoor in het menu bij “aanbiedingen”.

Een massage is een cadeautje voor uzelf, maar ook leuk om weg te geven aan iemand die u heel graag mag, bijvoorbeeld met een Massagecadeaubon.