Nieuws:

Cadeaubonnen

Wat geef je iemand die alles al heeft of wel wat ontspanning kan gebruiken? Wat geef je iemand die altijd voor je klaarstaat of die je graag wat rust gunt?
Een MASSAGECADEAUBON!
Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag, of voor een specifieke behandeling. Voor € 2,50 wordt de cadeaubon leuk verpakt en zit er een klein verwencadeautje bij.

Maskfusion

Een nieuwe trend in gezichtsverzorging is Maskfusion. Hierbij wordt niet zoals gebruikelijk 1 masker gebruikt voor het hele gelaat, maar verschillende maskers voor de verschillende gelaatszones
De bekende T-zone is meestal wat vetter, daar wordt met maskfusion een masker gebruikt voor de vette huid.
De wangen en nek zijn meestal wat droger en met mask fusion gebruiken we daar dan een masker voor de droge huid, of gevoelige huid. Met Maskfusion zijn meerdere combinaties mogelijk, waardoor uw huid op de juiste plaatsen het juiste masker, en dus de juiste verzorging krijgt.

Wellness beleving

Dat ik graag mensen wil helpen om zowel geestelijke als lichamelijke klachten en ongemakken te verlichten, door middel van o.a. Klassieke massage, Voetreflex en Stress therapie, zal duidelijk zijn. Maar ik vind het ook ontzettend leuk om mensen een Wellness gevoel te laten beleven. Iemand eens lekker in de watten leggen. Dat doe ik graag met o.a. Schoonheidsbehandelingen, Ontspannings-, Hotstone- en Hamam massage.

Voor wie extra Wellness wil heb ik twee leuke arrangementen: Hotstone Arrangement Renessentia en Hamam Arrangement Renessentia. Beide heerlijke behandelingen van 90 minuten pure ontspanning en een Goody Bag om thuis nog even lekker na te genieten. Echte aanraders! Ook superleuk om cadeau te geven voor verjaardag, jubileum, en voor je het weet is het alweer Sint of Kerst!

Kruiden en etherische olie

Om in mijn praktijk biologische kruiden te kunnen gebruiken voor een heerlijk voetenbad of compress, kweek ik in mijn eigen moestuin de kruiden. Niet zelden meng ik de neutrale massageolie met een etherische olie, afgestemd op de klant.