Wellness

Hotstone massage:

Deze massage wordt gegeven met rijkelijk warme massage olie en Ijslandse basalt stenen, die ik deels zelf op Ijsland heb gezocht en meegenomen. Ijsland is geologisch een jong land, ontstaan door vulkanische activiteit. De basaltstenen (gestolde lava) krijgen op Ijsland hun ronde vormen doordat ze heen en weer rollen in de branding van de zee. Dit in tegenstelling tot basaltstenen uit vele andere delen uit de wereld, die kunstmatig getrommeld worden. Door de natuurlijke vorming en de relatief jonge leeftijd van de stenen bezitten zij nog veel mineralen, waardoor zij een betere werking hebben. Een Hotstone massage heeft een weldadige werking op lichaam en geest en kan lichamelijke of emotionele problemen verzachten.

Hamam massage:

Deze variant op het originele Hamam ritueel wordt uitgevoerd op de massage tafel. Hierdoor is het niet mogelijk om het lichaam te overgieten met warm water. Maar hiervoor hebben we een verfijndere methode bedacht, waardoor deze Hamam massage minstens net zo prettig is als het origineel. Uiteraard wordt er gescrubt met Dode Zeezout, daarna een zeepritueel met pure olijfzeep en een heerlijk ontspannende schuim en spons massage. Tijdens deze massage ligt u op een warm water kussen en wordt u toegedekt met een Hamamdoek, zodat de lichaamstemperatuur lekker behaaglijk blijft. Deze massage laat u heerlijk genieten van een reiniging van de huid door de scrub en ontspanning van het lichaam door de massage met warme olie. Kortom: reiniging en ontspanning van lichaam en geest.

Ontspanningsmassage

Heeft u geen klachten, maar wilt u zich eens heerlijk ontspannen en even een half uurtje of een uurtje voor uzelf hebben, dan is een ontspanningsmassage een echte aanrader. In een uur kunnen rug, nek, schouders, armen en benen gemasseerd worden. Een deelmassage, bijvoorbeeld rug, nek en schouders kan in een half uur. Een uitgebreide massage, waarbij bijvoorbeeld ook het gezicht en/of de voeten of buik gemasseerd kan worden, is anderhalf uur nodig.

AQAMA® massage

Hierbij ligt u op uw rug op een kussen gevuld met warm water. De warmte heeft een gunstig effect op de doorbloeding van de weefsels, waardoor afvalstoffen beter en sneller afgevoerd zullen worden. Uw spieren zullen door de warmte makkelijker ontspannen, waardoor de massage een groter effect zal hebben. Dit is echt een pareltje onder de massages en geeft diepe ontspanning, mede door de lichte schommeling en soms het geluid van kabbelend water. Deze massage is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die niet op hun buik kunnen liggen.

Indian Head Massage

Deze massage ondergaat u zittend op een stoel, waarbij ook de bovenarmen, schouders en nek gemasseerd worden. Ook worden enkele drukpunten aangepakt. Deze Ayurvedische massage duurt 30 minuten en is dus ook lekker voor even tussendoor. De massage heeft kalmerende werking en geeft een diepe ontspanning. Ook erg prettig voor zwangere vrouwen, die niet op hun buik op een massagetafel kunnen liggen.

Stoelmassage

In deze jachtige tijd, waarin alles steeds sneller wordt, is er bijna geen tijd meer om te ontspannen en tot rust te komen. Ook op het werk wordt er steeds meer van ons gevraagd en alles had gisteren al af moeten zijn. Om even lekker uit al die dagelijkse beslommeringen los te komen, is een stoelmassage zeer geschikt, ook voor even tussendoor. Deze massage wordt gegeven terwijl u zit op een speciaal hiervoor ontworpen stoel en over uw kleren heen. Na een stoelmassage zult u zich prettiger voelen, waardoor u de dingen weer wat beter aankunt.

Stoelmassage behandeling.